Изсках да попитам 145 boxer 94г Има ли АВС спирачки И как мога да разбера
Известие
Collapse
No announcement yet.
145 boxer
Collapse
X
-
Re: 145 boxer
Първоначално публикувано от J_I_V_K_OПървоначално публикувано от nalivaikoИзсках да попитам 145 boxer 94г Има ли АВС спирачки И как мога да разбераех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
-
шо бе, боксер 16в поне има като екстра АБС. Може да се провери като се въведе вина (номера на рамата) на http://vin.alfaromeo-bg.com/ - там би трябвало да се види как е излязла от завода.I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Първоначално публикувано от Pinkyшо бе, боксер 16в поне има като екстра АБС. Може да се провери като се въведе вина (номера на рамата) на http://vin.alfaromeo-bg.com/ - там би трябвало да се види как е излязла от завода.ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
-
Re: re
Първоначално публикувано от nalivaikoако трябва да въдеда zar************11 нищо не излиза на проверкатаИ аз се опитвам да проверя нещо ама не се получава
А колко кубиков е двигатела,щото ако е 1.3-4 силно ме съмнява да има :P
155 1.8 8v TS & FZR 600
Comment
-
Първоначално публикувано от hsrПървоначално публикувано от nalivaikoако трябва да въдеда zar************11 нищо не излиза на проверкатаИ аз се опитвам да проверя нещо ама не се получава
има значение кой е купувал колата като нова и какво е искал да има в нея ....
мога да ти покажа два абсолютно едни и същи боксера едни години единя няма нито клима нито абс...
другия има абсолютно всичко...ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
-
Първоначално публикувано от CvetelinПървоначално публикувано от hsrПървоначално публикувано от nalivaikoако трябва да въдеда zar************11 нищо не излиза на проверкатаИ аз се опитвам да проверя нещо ама не се получава
има значение кой е купувал колата като нова и какво е искал да има в нея ....
мога да ти покажа два абсолютно едни и същи боксера едни години единя няма нито клима нито абс...
другия има абсолютно всичко...155 1.8 8v TS & FZR 600
Comment
Comment